Kitarakoulu SOOLO 
Kitaratunteja Ilpoisissa tai kotonasi Turun lähialueilla

Kitarakoulu Soolo on muuttanut Kaarinaan  

Etusivu      Kitaran soitonopetus      Edistyneille
Kitaran soitossa edistyneet
 
Mitä enemmän soittaa kitaraa, sitä mielenkiintoisempaa ja antoisampaa siitä tulee.
 
Kitarakoulu SOOLOssa pidemmälle edistyneet saavat syventävää, yksilöllistä opetusta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus äänittää omaa soittoasi SOOLOn opetustilassa Ilpoisissa. Tämä studiokitaristiharjoittelu on antoisaa ja hioo soittoasi huippukuntoon. On todella opettavaa kuunnella ja analysoida soittoa yhdessä opettajan kanssa. Äänittämällä saadaan myös pidemmän aikavälin kehittyminen helpommin havaittavaksi.
 
Toiveiden mukaan opetellaan vapaasäestystä, soolojen tai sointumelodioiden soittoa ja erilaisia kitaran soittotekniikoita, kuten finger picking, sweep picking, hyprid picking, alternative picking, legato ja bending. SOOLOssa voi harjoitella eri musiikkityyleille ominaisia kitaran soittotapoja, kuten Rock, Pop, Jazz, Blues, Heavy ja Praise.
 
Musiikin erilaisia rytmejä harjoitellaan taustamusiikin kanssa, jolloin rytmissä pysyminen kehittyy. Taustoja saa myös kotiin inspiroimaan treenaamista.    
 
Lisäksi kitaran säätöjen ja hienovirityksen tekemiseen saa halutessaan ohjausta. Apua saa myös kitaran ja muiden soittoon liittyvien välineiden hankinnassa ja huollossa.